streda 21. septembra 2016

Konečne som tu! :):):)

Čaute, ozývam sa po dlhej dobe:) Ale to viete, cez prázky nieje čas:) Hlavne, keď boli také nabité ako tie moje. Kde všade som bola? To by bolo nadlho. Môžem však pripomenúť, že som bola v Českej republike. Bolo tam krásne, Navštívili sme aj Adršpachy a to bola krása:) Nečudujem sa že rančerky (väčšina) majú také krásne fotky, keď majú také úžasné miesta, kde fotiť:)
Aby som to nezdržovala, tak mám plno fotiek modelov. Predstavím aj veľa nových koníkov. Dúfam že sa vám budú páčiť:)


Jessica a Mistika

 Naša stajňová mačička Angora. Najradšej je na streche alebo loví myši. Je naozaj veľmi usilovná:)
Indiana Jones v boxe:)
Nová fjordka, volá sa Rosie. Je veľmi tvrdohlavá a ide si hlava-nehlava. Síce nieje taká bezočivá ako Čierny blesk alebo Lusitánka, ale pre deti ju aj tak nedávame. Bude využitá skôr do ťahu. (Je veľmi silná a mohutná) P.S. Miluje vodu:D

Amy si našla novú spriaznenú dušu. Je ňou Írska tinkerka Temple storm (Tina). Je to taký mierny tank, nikomu by neublížila, no treba si pri nej dávať pozor na nohy:)

Amy a Tina

Nová frízska kobyla Bellatrix. Zvládnuť sa dá len s pehlamom a ostrohami, zatiaľ. Postupne ale získava dôveru k ľuďom a učí sa poslúchať. Najradšej má Jessicu.

Jessica a Bellatrix

 Nová Islandská kobyla Sally. Má podobnú povahu ako Rosie. V stáde je drzá, znáša iba ju. Je však poslušnejšia pod sedlom:)
Máme aj novú koniarku. Volá sa Miriam Ashleyová a občas lonžuje. Patrí jej Sally, no veľmi na nej nejazdí.
A teraz trochu iný prípeh... Možno ešte nepoznáte našeho Islandského žrebca Mustanga. Je to bujný kôň, na ktorom sa jazdí len občas, lebo je nezvládnuteľný. Tak sme si povedali, že možno bude dobré, ak ho dáme na plemenitby. A tak sa stalo, že bol pripustený s jednou islandskou kobčou nie od nás, ktorá ale pri pôrode žriebätka neočakávane umrela. Majitelia nakoniec zverili do opateri žriebätko nám. Teda do jeho troch rokov. Potom si ho chcú vziať späť, keď už bude trochu odrastené. Dali sme mu príznačné meno Štísko, náhradná mamu mu robí Sally, pije z fľašky a je to hrozný maznoš:)

 Nový vytrvalostný žrebec Colorado. Bude dobrým športovým i plemenným žrebcom pre náš ranč:)
Colorado (COLO)

Bol trénovať s Klárou pri jazere na útesoch.


Aj plávali:)

Boli trénovať aj v lese:)

Bellatrix

3 komentáre:

  1. Máš to tu super. Konečne nejaký blog o Schleich ktorý funguje. Môžeš sa pozrieť aj na môj blog: ranchzelenyhaj.blogspot.com
    =) =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A mimochodom je to súúúúúpééééééér krásne fotky

      Odstrániť
  2. V Andršpachu jsme taky byli, je to tam nádherné. Taky jsem tam vzala modely :-), krásně se tam fotí.

    Máš pěkné fotky!

    Gratuluji k novým modelům. Irskou tinkerku mám taky :3, u nás Loa <3.

    Leník

    OdpovedaťOdstrániť